Introductie

Vind jij het leuk om een team aan te sturen maar ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Denk jij graag mee in oplossingen en het ontwerpen van een integraal beleid om de organisatie naar een hoger plan te brengen, lees dan snel verder!

Organisatie

Het gaat om een mbo vakinstelling in Nederland voor opleidingen in grond-, weg-, en waterbouw. In twee tot vier jaar tijd worden ongeveer 1100 studenten bij hen opgeleid voor een beroep in de infra branche.

ICT speelt in het onderwijs een belangrijke rol, en het streven is dat het gebruik van ICT de komende jaren verder zal toenemen. Samen met drie andere collega’s vorm jij het team ICT binnen de afdeling Bedrijfsvoering.

Functie

Je weet op inspirerende en motiverende wijze het ICT-team aan te sturen, waarbij je goed let op de individuele talenten. Daarnaast stuur je het dagelijks werk aan en plan je ICT-projecten waarbij je de voortgang monitort. Je werkt zelf ook mee en hebt een hands-on-mentaliteit. Je bent helemaal thuis in ICT-trends en ontwikkelingen en maakt integraal beleid om de organisatie naar een hoger plan te brengen. Hierbij is het managen/ ontzorgen van de interne klant en leveranciersmanagement voor jou vanzelfsprekend.

Functie-eisen

• Afgeronde Hbo-opleiding in relevante richting
• Meerdere jaren leidinggevende ervaring
• Kennis van ICT- werkzaamheden en servicemanagementprocessen
• Je bent resultaatgericht en kan goed communiceren op verschillende lagen
• Kennis van MS-suite Office365, SharePoint, Teams, netwerk- en serverinfrastructuur en (mobiele) telefonie.

Aanbod

• Afhankelijk van je opleiding en ervaring is je salaris conform de cao-mbo schaal 10 (max.€4.359).
• Onderdeel van het jaarsalaris is, naast vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering.
• Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Meer vragen? Bel ons op 020-2149302 of stuur direct jouw CV naar charlotte.wiringa@born-it.nl

Sollicitatie

Charlotte Wiringa +31 202149302