Introductie

Als Infrastructure Engineer vervul je een cruciale rol binnen de bedrijfsvoering en strategie van de klanten. Je begeeft je in het hart van de organisatie waar alle hostingklanten bij elkaar komen.

Organisatie

Het is een specialist in maatwerksoftware, beheer, training en data solutions in de sectoren agrifood, fintech, energie, pensioen, mobiliteit en zorg. Het heeft een kantoor in Nederland en in België met meer dan 400 medewerkers. De werkwijze kenmerkt zich voornamelijk door een aantal kernwaarden: Integriteit, soliditeit, vakmanschap en passie!

Functie

Als Infrastructure Engineer zorg je ervoor dat de interne professionals hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Het creëren van de juiste randvoorwaarden om zo veilig en goed mogelijk met elkaar te communiceren is erg belangrij. Je kan hierbij denken aan het beheer van Exchange en alle soorten mobile devices, het verzorgen van de netwerken, ook site-to-site verbindingen, firewalls en internettoegang. Daarnaast zorg je voor het beheer van de serverpark waar meerdere bedrijfspanden en datacenters deel van uitmaken. Verder ben je betrokken bij het ontwerpen en het up-to-date houden van de infrastructuur van het gevirtualiseerde serverpark.

Functie-eisen

Je bent een professional met een afgeronde HBO- of WO-opleiding Informatica die kennis heeft van Microsoft beheer en de nodige ervaring heeft met Microsoft producten (Windows Server, Active Directory, Hyper-V, System Center, Sharepoint, Exchange maar ook server- en desktophardware).

Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit waarin je altijd behulpzaam bent richting je collega’s. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig. Ook ben je assertief en heb je een actieve houding.

Aanbod

De organisatie biedt een gedegen opleidingstraject (Life long Learning) en intensieve trainingen op hoog niveau in binnen- en buitenland. Ze bieden je fascinerend werk in een groeiende onderneming met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Ook bieden ze je bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd. Ook is het uitstekend aan primaire en secundaire (leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding) arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Meer vragen? Bel ons op 020-2149302 of stuur direct jouw CV naar charlotte.wiringa@born-it.nl

Sollicitatie

Charlotte Wiringa 020-2149302