Introductie

Op zoek naar een kans om jezelf te ontwikkelen binnen een IT bedrijf waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat? Misschien ben jij wel de Technical Support Agent waar we naar op zoek zijn!

Organisatie

Het bedrijf, gevestigd in Ede, werkt samen met partners om ICT-totaaloplossingen voor werkplekken te bieden aan particuliere bedrijven. Om op consistente wijze de beste communicatie-oplossingen te bieden, maakt de organisatie uitsluitend gebruik van technologie van IT-marktleiders.

Functie

Als Technical Support Agent VoIP draai je mee op de afdeling Operations als de eerste contactpersoon bij IT vraagstukken met betrekking de VoIP diensten. Ook zul je partners ondersteunen met technische vragen, verzoeken en eventuele klachten over diverse diensten en producten. Mocht je er zelf niet uitkomen, overleg je met je 2e-lijns collega’s om de partners naar tevredenheid te helpen.

Naast het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden zul je interne processen evalueren om knelpunten te ontdekken. Hierover zul je vervolgens rapporteren en adviseren aan je Teamleider en Manager Support. Ook zul je ondersteunende activiteiten uitvoeren om veranderingen binnen de afdeling soepel te laten verlopen en de dienstverlening te optimaliseren.

Daarnaast bestaat je takenpakket onder andere uit 1e-lijns support werkzaamheden, het ondersteunen van partners met betrekking tot de aangeboden VoIP diensten, het registeren en (telefonisch) behandelen van vragen en problemen van partners, om deze tot slot consequent op de hoogte te houden van de status.

Tot slot zul je je bezighouden met het ontwikkelen van je eigen kennis en skills binnen ICT.

Functie-eisen

Naast een MBO werk- en denkniveau heb je ervaring in probleemanalyse. Ook ben je communicatief vaardig in de Nederlandse taal. Bij voorkeur heb je al enige ervaring met (telefonisch) relatiebeheer met partners. Hiernaast is het een pré als je in bezit bent van een CCNA / RCNA certificaat.

Met betrekking tot vaardigheden en competenties, zou je jezelf omschrijven als een klantgerichte professional met een analytisch en probleemoplossend denkvermogen. Je hebt sterke affiniteit met ICT vraagstukken en laat graag je creatieve kant zien om problemen op te lossen. Ook ben je een teamspeler, betrokken en flexibel.

Aanbod

Het bedrijf biedt mogelijkheden om certificaten te behalen na het volgen van cursussen en trainingen, waarmee je jezelf optimaal kunt ontwikkelen binnen het ICT vak. Hiernaast zul je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ontvangen zoals reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.

Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Meer vragen? Bel ons op 020-2149302of stuur direct jouw CV naar charlotte.wiringa@born-it.nl

Sollicitatie

Charlotte Wiringa 020-2149302