Werken bij Born IT

COMMERCIEEL RECRUITER GEZOCHT!

Als Commercieel ICT Recruiter bij BORN-IT ben jij persoonlijk verantwoordelijk voor de instroom van ICT personeel voor zowel vaste als tijdelijke posities. Dit zijn professionals die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière, of de “latent zoekenden” die jij zelf mag gaan enthousiasmeren om een overstap te maken.
Naast de activiteiten op het gebied van recruitment, waar jij je in de eerste periode op zal richten, word jij uiteindelijk ook verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw eigen klantenkring. Om ervoor te zorgen dat de wervingsdoelstellingen worden behaald, werk je operationeel mee met het actief zoeken en benaderen van kandidaten voor de beschikbare vacatures. De opdrachten waar jij actief voor gaat werven, zijn ook geheel jouw eigen verantwoordelijkheid. De vacatures schrijf je zelf, deelt ze op social media en handelt alle reacties op een professionele manier af.
Je coördineert de gehele sollicitatieprocedure: je legt de eerste contacten met de kandidaten, kwalificeert deze indien geschikt voor BORN-IT en/of haar klanten, maakt telefonisch een eerste selectie, maakt afspraken in de agenda’s van de betrokken personen voor de sollicitatiegesprekken en zorgt voor de administratieve afhandeling van het proces.
Tijdens de sollicitatieprocedure onderhoud jij nauw contact met de kandidaat en klant.
Naast het actief benaderen van kandidaten houd je je bezig met het bedenken, opzetten en uitwerken van de benodigde wervingscampagnes en -acties.
Daarnaast leg en onderhoud je contacten met onze opdrachtgevers.
Functie-eisen
• Minimaal afgeronde HBO opleiding
• 1 – 3 jaar relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling
• Affiniteit met ICT is een pre
• Ondernemersmentaliteit
• Communicatief sterk en representatief
• Beschikt over een flinke dosis eigen initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
Wat biedt BORN-IT jou?
Gezien het feit dat BORN-IT als bedrijf pas 2 jaar actief is in Werving & Selectieland, krijg jij de mogelijkheid om mee te helpen aan het succes. Dit betekent niet alleen dat je de vrijheid krijgt om je eigen initiatieven door te voeren, maar ook om je eigen team om je heen te creëren.
Behalve een vriendelijke maandelijkse donatie op een bankrekening naar keuze, kun je bij BORN-IT ook rekenen op een mooie werkplek in hartje Amsterdam!
Meer weten? Stuur jouw CV en een korte motivatie naar astrid.otten@born-it.nl